Béčko dál válcuje okres! Céčko lehce zadrhlo.

16.01.2013 20:23

 

       Jelikož sem na to pár týdnů pěkně sral, musím teď stihnou shrnout několik kol různých výkonnostních kategorií najednou. Takže:

  Poslední adventní sobotu vyrazilo Béčko do bojů okresního přeboru a ty byly pro žluté barvy Géčka opět úspěšné. S teamem United Chrudim, to vypadlo víceméně jako náš trénink. Kluci vstoupili do zápasu tak nějak odevzdaně a poklidně si odnesli osmičku, aniž by byť jen jednou překonali Žéňu, který tentokrát zaskakoval za Urbise.

G 12 „B“ x United Chrudim - 8:0

       Další na řadu přišel slavný Santos Chrudim. Papírové předpoklady slibovaly podobný výsledek jako předchozí střet, ale všechno bylo jinak. Tentokrát se protivník nehodlal vzdát kůže lacino a pořádně nám zatápěl. Poločas jsme sice vyhráli 3:1, ale ve druhé půli Santos snížil a v následné přestřelce se stále držel na dostřel vyrovnání. Naštěstí se nám podařilo v divácky atraktivním duelu přece jen vstřelit aspoň o jeden gól víc než soupeř.

G 12 „B“ x Santos Chrudim - 5:4

        Dalším bodem předvánočního programu byla mohutná oslava prvorozené dcery našeho golmana a kapitána Urbise. Málou Sáru jsme zapíjeli v restauraci Na Bídě, tam co kdysi bývala proslulá Královská pivnice. Teď se to ale změnilo k nepoznání. Oslava to byla důstojná a velkolepá.

Sigi: piv - 14. Morgenů s colou – 11.

      

     

        Hned po novém roce otevíráme druhý díl soutěže. Sklepy Chrudim proti nám staví opticky úplně jiný mančaft než v prvním kole. Opět sem čekal jednoznačný průběh a zase to byly docela nervy. Nakonec bylo více štěstí a fotbalového umu na našich kopačkách a houževnatého soupeře jsme udolali.

G 12 „B“ x Sklepy Chrudim  -  6:4

        Proti poslednímu v tabulce, a sice Komturu Security to znovu měla být pohoda. Zvlášť když při pohledu na jejich sestavu bylo jasné, že jim to spousta dobrých jmen vypustila. Nicméně naše Béčko má v okresním přeboru stejný úděl jako Sparta v lize. Každej se proti nám chce vytáhnout, každej do toho jde na plno a chce slavné G12 co nejvíc potrápit.

        Ikdyž jsme dle očekáváni vedli 1:0, podařilo se nadšenému soupeři ještě před půlkou vyrovnat. Krátce po zahájení druhé půlky šel Komtur dokonce do vedení! Ale i tentokrát  naše morální a herní kvality soupeře přece jenom zdolaly a stejně jako v pohádce dobro opět zvítězilo.

G 12 „B“ x Komtur Security – 4:2

     

 

Další víkend rozjelo své páté kolo i Céčko. A hned zkraje pěkně proti SPS. Já sem nastoupil v útoku ve dvojici s Kudrnáčem a musím říct, že jsme obraně SPS pěkně zatápěli. Vše korunoval můj nádherný gól na 1:0. Následně jsem i připravil několik krásných šancí pro své spoluhráče, bohužel však jimi zhrdali :-) Soupeři bojovali jako lvi a ačkoli jsme třikrát vedli, stejně jsme nevyhráli.

G 12 „C“ x SPS – 3:3

 

Zápas proti Jiskře Heřmanův Městec nemá ani cenu obšírněji rozebírat. Po pěkném bezbrankovém poločase přišel naprostý masakr…

G 12 „C“ x Hermaňák – 0:8

 

Do hostince z Céčka už prakticky nikdo nechodí, a tak jsem skončil s Chomčou na kopci, než musel i on domů.

 Každopádně to byla tenkrát jářku veselá taškařice a móc jsme se všichni nasmáli.

 

 

Zpět